Gündem

The Walking Dead Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye’de ve Dünyada birçok kişi tarafından izlenen The Walking Dead dizisinin yeni sezonu ne zaman? Dizi 6 sezonunu bitirmişti. Büyük bir merakla yeni bölümleri bekleyen The Walking Dead seyircilerine müjde. Dizinin yedince sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

3 Nisan’da 6. sezonunun finalini yapan dizinin son bölümü Negan’ın acımasız öldürme sahnesi ile sona ermişti. Dizinin hayranları kimin öldüğünü öğrenmek için 7. sezonu bekliyor.


The Walking Dead oyuncusu Jeffrey Dean Morgan “Negan” olarak diziye büyük bir giriş yapmıştı. Dizinin en önemli karakterlerinden birinin kafasını sopayla parçaladı. Ölenin ise kim olduğu hala merak konusu.Dizinin yaratıcılarından Robert Kirkman ve yapımcı Scott Gimple diziyle ilgili konuştu: Robert Kirkman “Arkası yarın dizilerini seviyorum. Tansiyonu yükseltmeyi seviyorum. Eğer çizgi romanı okursanız hemen hemen her konu bir çekişme ile sona erer. Çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde bir açıklama yaptı.


The Walking Dead Ne Zaman Başlayacak?

31 Ekim 2010 tarihinde birinci bölümüyle ekrana merhaba diyen The Walking Dead dizisinin 7. sezonunun 2016 yılının Ekim ayında yayına girmesi bekleniyor. Dizinin gelecek sezonu da tıpkı diğer sezonlar gibi 16 bölümden oluşacak. The Walking Dead 7.sezon ilk sekiz bölümün Ekim ayında, sezonun kalan diğer 8 bölümünün ise 2017 Şubat ayında gösterilmesi planlanıyor.


Kamupersoneli.net | Ankara