Gündem

THY'den ABD Uçuşlarında Ücretsiz WiFi Hizmeti

ABD ile yaşanan elektronik cihaz gerginliğinin ardından THY yolcuların diz üstü bilgisayar, tablet gibi elektronik aletlerini uçuş öncesinde toplayarak özel bir ambalajla uçak altına yükleyip inişte yolculara teslim etmeye başlamıştı.

ABD’nin aralarında Türkiye’nin de bulunduğu bazı ülkelerden yapılan ucuşlarda kabin içine cep telefonu hariç elektronik cihazların alınmasına yasak getirmesinin ardından Türk Hava Yolları ABD uçuşları için laptoplarını görevlilere verecek yolculara uçakta bedava internet hizmeti vereceğini açıkladı.

Daha önce bu hizmetten sadece business class yolcuları ücretsiz yararlanabiliyordu, ekonomi sınıfında uçan yolcular ise 1 saati 9,99 veya 24 saati 14,99 dolardan başlayan fiyatla yararlanabiliyordu.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından, ABD seferlerinde uçaklarda ücretsiz internet hizmetine ilişkin açıklamada bulundu.

Bilal Ekşi, “31 Mart’tan itibaren Amerika uçuşlarında laptop ve tabletlerini teslim eden yolcularımıza uçak içinde ücretsiz wifi hizmetine başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kamupersoneli.net