Gündem

Torba Kanun Tasarısı Komisyondan Geçti ( İşte Detaylar )

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu “Şanlıurfa’ya İstiklal Madalyası” verilmesi, zorunlu trafik sigortası, 15 bin polis memuru alınması, terörizm önlemleri, genel sağlık sigortası primlerinin silinmesi verilmesiyle ilişkili torba kanun tasarısı kabul edildi. Torba Kanun tasarısı olarak uzun zamandır gündemde yer alan torba kanun tasarısı Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu tarafından kabul edildi.

65 Yaş Maaşları

Bir süredir kamupersoneli.net olarak haberlerini de yaptığımız 65 yaş maaşıda torba kanun tasarısı ile komisyondan geçti. Buna göre 65 yaşını doldurmuş Türk vatandaşlarına muhtaçlık durumu devam ettiği sürece aylık bağlanıyor.

Engelli Aylıkları

Engelli Aylığı hesaplamalarına ilişkin yapılan düzenlemeler ile engelli aylıklarına zamlar yolda. Engellilere hali hazırda verilen engelli aylıklarında artış meydana gelecek.  

Sosyal Yardım Alan Vatandaşı Çalıştırana Devlet Desteği

Yine torba kanun tasarısı içerisinde haberlerini sık sık yaptığımız sosyal yardım alan muhtaçları çalıştırana devlet sigorta primi desteğinde bulunacak.

15 Bin Polis Alımı ve 2610 Güvenlik Denetmeni Alımı

Daha önceki haberlerimizde de sık dile getirdiğimiz kanun tasarısı Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu’ndan geçti ve bu tasarıda 15 bin polis ve 2 610 sosyal güvenlik denetmeni kadrosu ihdas ediliyor . 15 Bin polis alımı ve 2610 güvenlik denetmeni alımı hakkında haberleri kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz.

Torba Kanun Tasarısı hakkındaki tüm detaylar kamupersoneli.net adresinde olacak!.

Kamu Haberleri, gündem haberleri, sınavlar ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeyi sürdürün. Android cihazlar için geliştirilen kamu personeli uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net