Gündem

YGS Birincisinin Eğitim Masraflarını Esenyurt Belediyesi Karşılayacak

2016 YGS birincisi Cemre Efe Karakaş’ın eğitim masrafları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından karşılanacak.

2016 Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın birincisi Efe Karakaş  Belediye binasınnda Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

YGS-3, YGS-5, YGS-6 ‘dan tam puan alan ve YGS 2016 Türkiye birincisi Efe Karakaş ile görüşen Necmi Kadıoğlu , 2016 YGS birincisinin Esenyurt ilçesinden çıkmasından duyduğu mutluluk ve gururunu yaşadığını dile getirdi.

2016 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2016-YGS) birincisi Efe Karakaş daha önce çeşitli ajanslara verdiği röportajlarda sınava çok fazla çalıştığını ve çalışmadan başarılı olmanın mümkün olmadığını dile getirmişti. Efe Karakaş YGS-3, YGS-5, YGS-6 ‘dan tam puan alarak Türkiye birincisi olduktan sonra kendini davet eden Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Türkiye birincisinin Esenyurt’tan çıkması mutluluk ve gurur verici bir duygudur.

Bu da Esenyurt’ta eğitim kalitesinin gün geçtikçe üst sıralara çıktığının göstergesidir. Ben Cemre Efe Karakaş’tan Türkiye’de okumasını ve vatanına, milletine ve devletine yararlı bir birey olması arzu ediyorum. Cemre Efe Karakaş benim eğitim danışmanımdır. Çünkü Esenyurt Belediyesi’nin kütüphanelerinde ve sürekli eğitim merkezinde eğitim alan kardeşlerinin Cemre Efe’ye ihtiyaçları var” şeklinde konuştu. 
Efe Karakaş’ın tüm eğitim ihtiyaçları Esenyurt Belediye Başkanı tarafından karşılanacak. 

Kamu haberlerini, gündem haberlerini daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Gündem ve haberlerden geri kalmamak için Kamupersoneli android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net