Gündem

Yola Çıkacaklar Dikkat: TEM' in Bolu Dağı-İstanbul İstikameti 14 Gün Boyunca Kapalı Olacak!

Kullanıma açıldığından beri, ulaşım problemini ciddi derecede azaltan ve buradaki süreyi de epey kısaltan Bolu Dağı Tüneli’ nin de içinde bulunduğu TEM Otoyolu, yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 14 gün trafiğe kapatılacak. Yenileme çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve diğer bakımlar gibi nedenlerle kapatılacak olan bu yolun, yakın tarihte ziyaretçisi olacak kişilere kapalı olduğunu bildirmek isteriz.

Peki bu yapım çalışması hangi güzergahları kapsayacak?

Yapılacak olan çalışmalar Bolu Dağı Tüneli başta olmak üzere, Abant ve Kaynaşlı Kavşakları arasındaki bölümü kapsamaktadır. Abant Kavşağına gidiş yönü kapatılırken, buradaki yol D-100 karayoluna yönlendirilmiş durumdadır. Sürücüler Abant Kavşağı kapsamında, D-100 karayoluna ulaşımı sağladıktan sonra, Bolu Dağı’ nı tırmanacaklar. Bolu Dağı’ ndan inen sürücüler, tekrar TEM otoyoluna bağlantıyla geçebilecekler.

Çalışma ne zaman sonlanacak?

Bolu Dağı-İstanbul İstikametini kapsayacak bu bakım çalışması 14 gün sürecek. 24 Ekim 2016 tarihinde yol yapım çalışmaları tamamlanmış, bahsi geçen yol da ulaşıma açılmış olacak.

Kamupersoneli.net | ANKARA