İş İlanları

Balıkesir Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği İşçi Alıyor

Balıkesir Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden yapılacak. İlana göre;

Alınacak İşçi:

* Çiçeklerinden Faydalanılan İlaç ve Baharat Bitkileri Yetiştiricisi (3)

Başvuru Genel Şartları:

* En az ilköğretim mezunu olmak

* MEB onaylı “Çiçeklerinden Faydalanılan İlaç ve Baharat Bitkileri Yetiştiriciliği” belgesine sahip olmak

* Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek

Genel Açıklamalar:

* Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

* Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

* Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Başvuru Süreci:

* Balıkesir Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği işçi alım ilanı başvuruları 31 Temmuz- 9 Ağustos 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacak.