İş İlanları

Balıkesir Susurluk Belediyesi İşçi Alım İlanı

Balıkesir Susurluk Belediyesi, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İşte detaylar:

Alınacak İşçi:

* Greyder Operatörü (1)

Genel Başvuru Şartları:

* Kamu haklarından mahrum bulunmamak

* Devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak

* Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak

* Ortaöğretim (lise ve dengi ) okul mezunu olmak

* 2016 kpss sınavından p94 puan türünden en az 60 puan almış olmak

* Greyder operatörü mesleğinde en az 5 yıl deneyimli olduğunu sigorta hizmet döküm belgesi ile belgelendirmek

* E ve G sınıf sürücü belgelerine sahip olmak

İşçi Alımıyla İlgili Genel Açıklamalar:

* Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır

*  Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir

*  Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna ayrıca bildirilecektir. – Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. 

Başvuru Süreci:

* Susurluk Belediyesi işçi alım ilanı başvuruları 7 Temmuz- 17 Temmuz 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

Memur alımlarından, İşkur ilanlarından, kamu personel alımlarından, işçi alım ilanlarından haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilir, facebook gruplarımıza katılabilirsiniz: