İş İlanları

ETİ Maden İşletmeleri En Az Lise Mezunu Personel Alıyor!

ETİ Maden İşletmeleri, Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesi aracılığıyla yayımladığı bir ilan ile farklı kadrolarda en az lise mezunu 56 personel alımı yapacağını açıkladı. 

Söz konusu ilanda yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel şartlar ve ilana dair tüm detayları haberimizde aktarıyoruz.

İLANDA YER ALAN KADROLAR

Eti Maden İşletmesi Gene Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında 3 farklı birime toplam 56 personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Lise ve Ön lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 33 personel, Emet Bor İşletme Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 10 personel ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 13 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Kadro Detayları,

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların taşımaları gereken şartlar arasında şu maddeler yer alıyor. 

Balıkesir ve Eskişehir için lise ve dengi okulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Kütahya’da görevlendirilmek için başvuru yapacak adayların ilse Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. 

Adayların ayrıca, daha sonra belirtileceği açıklanan başvuru şartlarını taşımaları gerektiği de belirtildi. Bu şartlar 29 Aralık tarihinde Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak. 

İLANA DAİR GENEL AÇIKLAMALAR

Yukarıda kadro detaylarına dair bilgiler verdiğimiz personel alım ilanına başvuru yapacak adaylara yönelik yayımlanan açıklamalarda, ”belirtilen toplam 56 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 21.12.2017 tarih ve 30526 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 29.12.2017 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.