İş İlanları

İşkur Aracılığıyla En Az Lise Mezunu 1873 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Aranıyor!

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları, İşkur üzerinden yayımladıkları ilanları ile işçi ve personel alımlarına devam ediyorlar.

Türkiye genelinde, özel sektör firmaları, İşkur üzerinden yayımladıkları ilanlar ile 1873 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı yapacaklarını açıkladılar. Söz konusu ilanlar ile ilgili detaylar haberimizde siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADRO

* Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (1873 kişi)

GENEL ŞARTLAR

* Firmaların belirlediği özel şartları taşımak, Düzgün bir diksiyona sahip olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Takım çalışmasına uygun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek, Firmaların belirlediği özel şartları taşımak. İnsan ilişkilerinde başarılı olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

* İşkur üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarında talep edilen şartlara durumu uyan adaylar İşkur’un sistemine üye olarak başvurularını online şekilde yapabilirler.

BAŞVURU SÜRECİ

* İşkur üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup firmalar başvuru tarihlerini kendilerine göre belirlediklerinden son başvuru tarihleri her ilan için farklılık göstermektedir. 

https://goo.gl/TyMRQ5

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum