İş İlanları

Kayseri Zamantı Sulama Birliği İşkur Aracılığıyla İşçi Alıyor

Kayseri Zamantı Sulama Birliği Başkanlığı, yayımladığı ilan ile talep edilen şartlara durumu uyan adaylar arasından işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana göre;

Alım Yapılacak Pozisyon:

* Sulama Sistemleri Montaj İşçisi (1)

Genel Başvuru Şartları:

* En az ilköğretim mezunu olmak

* Geçici/tam süreli çalışmayı kabul etmek

İşçi Alımıyla İlgili Genel Açıklamalar:

* Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden veya Kurumun www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

* Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

* Öncelik hakkına sahip olanlardan, işveren tarafından yapılacak sınava davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

* Taleplere başvuru yapan ve işverene gönderilen listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, tecrübe, ehliyet vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar işverene gönderilen listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

Başvuru Süreci:

* Zamantı Sulama Birliği işçi alım ilanına başvurular, 8 Ağustos- 17 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak.