İş İlanları

Kırşehir Kaman Belediye Başkanlığı İşkur Aracılığıyla İşçi Alıyor

Kırşehir Kaman Belediye Başkanlığı, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İşte detaylar:

Alınacak İşçi:

* Beden İşçisi (25)

Genel Başvuru Şartları:

* En az ilköğretim mezunu olmak

* Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek

İşçi Alımına İlişkin Genel Açıklamalar:

* Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

* Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

* Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.

Başvuru Süreci:

* Kaman Belediyesi işçi alım ilanı başvuruları 26 Temmuz- 4 Ağustos 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

Bir Yorum

  1. merhaba ilanda aradıkları beden işçisi ne görev yapar belediye de acaba bilen var mı ?

  2. Arkadaslar basvuru yapan varmi maas ne kadar ne is yaptiracaklarmis

  3. 4 yıl boyunca alt yapi çalişmasi yapilacakmiş. burdaki̇ i̇şleri̇n hepsi̇ni̇ yapacakmiş.
    herhangi̇ bi̇r şeki̇lde masa başı iş değilmiş. fen işlerine bağlı olacakmış başlayanlar.

  4. Bende gittim kamana ama gitmeyin boşuna sordukları soruları bilseniz memur alımı vardır diyeceksiniz ama işçi alımı yapılacaktır …alt yapı çalışmaları kapsamında beden işçisi olarak çalışan kişiler alınacak…soruların birini şöyle… İstiklal Marşı'nın yazarı kimdir……