İş İlanları

Muğla Aksaz Onarım Destek Komutanlığı İşçi Alıyor

Muğla Aksaz Onarım Destek Komutanlığı, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İlana göre;

Alınacak İşçi:

* Döşemeci (Gemi): 1

* Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik): 1

* Sıhhi Tesisatçı: 1

* Marangoz:1

* Metal Sac İşleme İşçisi: 1

Başvuru Şartları:

* Lise ve dengi okul mezunu olmak

* KPSSP-94 puan türüne sahip olmak

* Daimi/deneme süreli çalışmayı kabul etmek

Genel Açıklamalar:

* Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

* İlgili talepte durumu talep şartlarına uygun olmak kaydıyla, talebin ilan tarihinde geerli olan KPSSye (2016 KPSS P94 sınavı) girmiş olmaları yeterli olup mracaatların kabulnde puan barajı aranmayacaktır. KPSS kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına srekli (daimi) işi olarak girmiş olanların, deneme sresi sonunda da alışmaya devam etmeleri halinde, aynı tarihli KPSS puanları ile bir başka kamu kurum ve kuruluşunun srekli (daimi) işi talebine başvuruları kabul edilmez.

* Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. 

Başvuru Süreci:

* Muğla Aksaz Onarım Destek Komutanlığı işçi alım ilanı başvuruları 20 Haziran- 29 Haziran 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacak.