İş İlanları

TEDAŞ Personel Alımı Başvurularında Son Gün !

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) İŞKUR aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) KPSS 60 puan ile personel alımı yapacağını duymuştu. Yayımlanan ilana başvurular bugün sona eriyor. İlan hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALINACAK PERSONEL

TEDAŞ personel alım ilanında; Elektrik Mühendisi, Harita Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Malzeme Mühendisi, İstatistikçi, Elektrik Öğretmeni, Diğer Mühendisler, Endüstri Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi pozisyonları için personel alımı yapılacağı belirtildi.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana; Üniversitelerin alanıyla ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak, KPSSP-3 puan türünden en az 60 almış olmak, Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek, Mesleğinde tecrübeli olmak, Diğer Mühendisler ve Bilgisayar Mühendisi için YDS’den en az 70 almış olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TEDAŞ personel alım ilanına yukarıdaki başvuru şartları taşıyan adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapacaklardır. Söz konusu ilana başvurular 3 Mayıs 2017 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erecektir.

Bir Yorum