İş İlanları

Yozgat Oluközü Belediyesi İşkur Aracılığıyla İşçi Alıyor

Yozgat Oluközü Belediye Başkanlığı İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı.

Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İşte ilan detayları:

Alınacak İşçi:

* Afet Müdahale Elemanı (11)

Başvuru Şartları:

* En az ilköğretim mezunu olmak

* Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek

* Afet Müdahale Sertifikası olmak

Genel Açıklamalar:

* Gerçeğe aykırı belge verenlerin yada beyanda bulunanların başvurularının geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Başvuruları kabul edilen adaylardan talep sayısının üç katı kadar asil ve üç katı kadar yedek aday kura ile belirlenecektir.

* Kura tarihi 02.06.2017 saat 10:00 da Oluközü Belediye Başkanlığı Toplantı salonunda yapılacaktır.

* Ayrıca Öncelikli olarak müracaat eden adaylardan öncelik belge tarihlerine göre oluşacak talep sayısının üç katı aday listesi mülakat için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.

Başvuru Süreci:

* Yozgat Oluközü Belediye Başkanlığı işçi alım ilanı başvuruları 22 Mayıs- 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden yapılacak. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA