İş İlanları

9. Kolordu Komutanlığı Orduevi İşçi Alıyor

9. Kolordu Komutanlığı Orduevi İşçi Alıyor

İlana başvuracak adayların dikkatine: Başvuracak adayların muhasebe konularında en az 4 aylık tecrübeli olmaları gerekmektedir. Bilgisayar işletmenlik sertifikası ve bilgisayar kullanımını aktif olarak barındırıyor olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak olan kişilerde yukarıda aranan şartlar son derece önem arz etmektedir. Adayların en az 4 ay tecrübeli oluşunu SGK hizmet dökümleriyle de belgelemeleri gerekmektedir. Aksi takdir de adaylığı onaylanamayacaktır.

Kişilerin sabıka kaydının veya arşivde kaydının olmaması gerekmektedir. İlan yayına girdiği tarihten itibaren 10 gün boyunca yayında olacaktır. İlan yayında olduğu süre zarfı boyunca başvuruda bulunmak isteyen adaylar, bağlı oldukları İSKUR il ilçe müdürlüklerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Ayrıca başvuruda bulunmak isteyen adaylar www.iskur.gov.tr adresinden de tüm bilgilere erişebilirler.

Alımlar KPSS puanı üzerinden şekillendirilecektir. Uygulanacak olan sıralama en yüksek KPSS puanından düşüğüne doğru listelenecektir. Pozisyona ilgili aday yerleştirilerek, yerleştirmeler tamamlanacaktır. İlana başvuracak tüm adayların, kurum gerekli gördüğü takdir de mülakata girebileceğini unutmaması gerekmektedir.

9. Kolordu Komutanlığı Orduevi İşçi Alıyor, ilana başvuracak tüm adaylar tam zamanlı olarak görev yapacaklardır.
Yapılacak olan alımlar ilgili İSKUR il/İlçe müdürlüklerine tebliğ edilecek olmakla beraber, kurumun resmi web sayfasından da duyurulacaktır. Adayların başvuru ve sonrası dönemlerde kurumun ilgili siteleri takip etmeleri önem arz edecektir.

MESLEK

Muhasebeci

Alınacak genel meslek bilgisi: Muhasebe, İktisat, İşletme

Çalışma Adresi: Gez Mahallesi Termal Caddesi. Yakutiye / ERZURUM

Kamupersoneli.net