İş İlanları

Erdek Belediyesi 34 işçi alımı başvuruları devam ediyor

Balıkesir’in Erdek Belediyesi, 12 Ocak 2017 tarihinde yayımladığı ilanla 34 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. İşçi alımı ilanı için başvurular devam ediyor. Peki, Erdek Belediyesi işçi alımı ilanına kimler başvurabilir?

Alım yapılacak personel: 34 temizlik işçisi alımı yapılacaktır. (El ile cadde, sokak, park vb. mekanların temziliğinde görevlendirilecektir.)

Başvuruda aranılan şartlar:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
– Askerliğini fiilen yapmış veya muaf olmak
– En az ilkokul ve dengi okullardan mezun olmak
– Çöp toplama personel eğitimi belgesine sahip olmak

Erdek Belediyesi işçi alımı için genel açıklamalar: İlana başvuracak adaylar ilanın yayımlandığı 12 OCak 2017 tarihinden itibaren 10 gün içerisinde İşkur Erden Hizmet Merkezi’nden veya İşkur’un resmi internet sitesinden başvuru yapabilecektir. Gerçekle ilişkisiz belge veren adayların başvurusu gerçersiz sayılacaktır. Kura noter huzurunda yapılacaktır ve alım yapılacak personel sayısının 3 katı oranında asil ve yedek üye seçilecektir.

Başvuru tarihi ve yeri: Erdek Belediyesi işçi alımı ilanına başvurular 12 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 27 Ocak 2017 tarihi mesai bitimine kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Kura ise 30 Ocak 2017 tarihinde saat 14.00’a Erden Belediyesi tarafından Erdek Noteri huzurunda çekilecektir.

Çalışma Adresi Bilgisi
Çalışma Adresi : CUMHURİYET MEYDANI N.5 10800 ERDEK BALIKESİR / TÜRKİYE

HASAN MUTLU – İNSAN KAYNAKLARI – Telefon No: 0266 835 10 50

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA