İş İlanları

Et ve Süt Kurumu Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

 Et ve Süt Kurumu İŞKUR üzerinden yayımladığı ilan ile çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek.

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre Et ve Süt Kurumu 3 farklı pozisyonda istihdam etmek üzere 62 Personel alımı yapacak. Et ve Süt Kurumu’nda Kasap, Şoför-Yük Taşıma ve Sıhhi Tesisatço pozisyonlarında istihdam edilecek olan personellerin dağılımı şu şekilde belirlendi; 50 kasap, 8 Şoför-Yük Taşıma ve 4 Sıhhi tesisatçı olarak belirlendi.

Başvuru Şartları

Şoför Pozisyonu İçin; Bulaşıcı hastalığı bulunmamak, D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, SRC belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.
Sıhhi Tesisatçı Pozisyonu için; Bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir rahatsızlığı bulunmamak şartları aramaktadır.
Kasap Pozisyonu için: Tehlikeli işlerde çalışabilir sağlık raporu bulunması, bulaşıcı hastalığı bulunmaması, ekte belirtilen sertifikalara sahip olmakşartları aranmaktadır.

İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adaylar em yakın İŞKUR Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr adresine başvuruda bulunabilecekler.


Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, işkur ilanlarından, işçi alım duyurularından, memur haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olma kiçin kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara