İş İlanları

İznik Gölü Keramet Sulama Birliği İşçi Alım İlanı

İznik Gölü Keramet Sulama Birliği, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İlana göre;

Alınacak İşçi:

* Kanal ve Izgara İşçisi (1)

Başvuracak Adaylarda Aranan Şartlar:

* İlköğretim mezunu olmak

* Geçici/tam süreli çalışmayı kabul etmek

* B sınıfı ehliyetli olmak

* Zirai ve Tarımsal alanlarda en az 2 ay çalışmış deneyim sahibi olmak, çalıştığını belgelemek

* Arazide çalışmasına engeli olmamak

Genel Açıklamalar:

* Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

*  Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.

* Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı , sözlü sınavdan veya kura çekilmeden önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır

Başvuru Süreci:

* İznik Gölü Keramet Sulama Birliği, işçi alım ilanı başvuruları 24 Nisan- 3 Mayıs 2017 tarihleri arasında İşkur üzerinden alınacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA