İş İlanları

Lüleburgaz Belediyesi Geçiçi İşçi Alımı Yapacak

 Lüleburgaz Belediyesi Geçiçi İşçi Alımı Yapacak.


Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR vasıtasıyla verilen ilana başvurular 10 Mayıs 2016 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılabilecek.  

Belediyenin bünyesinde kasiyer olarak çalışacak adayların 5 ay 29 gün boyunca istihdam edileceği öğrenildi. Söz konusu alımlar için başvuruda bulunacak adayların 2014 KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

Lise ve dengi okullardan mezun olan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Konuyla alakalı tüm bilgiler Lüleburgaz Belediyesi’nin 0288 417 10 12 numaralı telefonundan öğrenilebilir. Söz konusu personel alımı için ilçede ikamet eden adayların tercih edileceği bildirildi.


İŞKUR’a Verilen İlanda Genel Şartlar ve Detaylar Şu Şekilde Belirtilmiş

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Hizmet Merkezimizden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.Talebe 2014 KPSS P94 puanından 60 puan ve üzeri alan adaylar başvurabilecektir. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılacaktır. Adayların Adrese Dayalı Kimlik Sistemindeki bilgiler dikkate alınır.öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.Öncelik hakkından ikinci kez yararlanamaz.son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.Belediyemiz hizmet alanlarında çalıştırılmak üzere kasiyer alımı yapılacaktır.

Kamu haberleri gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara