İş İlanları

PEGASUS İşçi Alımları Devam Ediyor (Sınav ve Okul Mezuniyet Şartı Yok)

 PEGASUS İşçi Personel Alımı Yapıyor

Pegasus Hava Yolu Şirketi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görevlendirilmek üzere işçi pozisyonunda personel alacağınae dair çeşitli ilanları internet sayfalarından paylaşmaya devam ediyor. PEGASUS hava taşımacılığında Türkiye’deki en iyi firmalar arasında yer alıyor.


PEGASUS Aranılan Nitelikler

Çalışanlarına çeşitli fırsatlar tanıyan Pegasus 20-40 yaş aralığında bay eleman istihdamında bulunacak. Alıma başvuruda bulunacak adaylar Şut, Altı, Apron, Temizlik işleri için istihdam edilecek. Söz konusu işçi alımı için başvuracak adayların B/ Sınıfı ehliyetinin olması ve aktif araç kullanabilmesi şartı aranıyor, Ayrıca adayların 3’lü vardiya düzenine uyum sağlayabilmesi de gerekiyor.

PEGASUS İşçi Personel Alımı Başvuru İşemleri

Başvurular 18 Mayıs 2016 tarihinde başladı ve halen devam ediyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar “http://www.yenibiris.com/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s/isci-is-ilani/615815” adresinden başvurularını yapabilirler.

Kamudan haberlerden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, kamu personeli alım haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması sayesinde en yeni kamu personeli alım haberleri sizlere bildirim olarak gelir.

Kamupersoneli.net  | Ankara