İş İlanları

TCDD Geçici İşçi Personel Alım İlanı 2016

TCDD İŞKUR yolu ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda TCDD 4. Bölge Mürülüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere geçici işçi personel alımı yapılacağı belirtildi. İlan 27 Nisan 2016 tarihinde yayımlandı.  Adayların yayımlanan ilana başvuru yapabilmeleri için lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekiyor. Başvurular ise 6 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. İlanın detayları ise şöyle;

BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE : 



1- İŞÇİLERDE, YÜK VE YOLCU TAŞIMACILIĞININ BİRLİKTE YAPILDIĞI RAYLI SİSTEMLERDE YOL BAKIM VE ONARIM İŞLERİNDE EN AZ 15 (ONBEŞ) GÜN TECRÜBELİ OLMAK ŞARTI ARANMAKTADIR. ADAYLAR ÇALIŞTIKLARINI İŞYERİNDEN ALACAKLARI YAZI, SSK SİCİL NUMARASI İLE SSK İŞYERİ SİCİL NUMARASININ YAZILI OLDUĞU HİZMET BELGESİ VE SSK HİZMET DÖKÜMÜYLE BELGELEYECEKTİR. 



2- ÇALIŞMA BELEGELERİNİ (TECRÜBE ŞARTI İSTENDİĞİNDEN) 17.05.2016 TARİHİNDE TCDD 4.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI YOL MÜDÜRLÜĞÜNE İBRAZ ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.3.BAŞVURU ŞARTLARINA DURUMU UYAN ADAYLAR ÜÇ KATINI GEÇTİĞİNDE İLAN EDİLEN TARİHTE (23.05.2016) TCDD 4.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE SAAT 14:00 ‘da KURA ÇEKİLECEKTİR. 



3- BU TALEP GEÇİCİCİ İŞÇİ TALEBİ OLUP,EN FAZLA ÇALIŞMA SÜRELERİ İŞ AKİTLERİ DEVAM ETTİĞİ SÜRESİNCE 5 AY 29 GÜNDÜR. HER SENE İŞ DURUMUNA GÖRE DAHA AZ SÜRELİ DE ÇALIŞTIRILABİLİR.

Bir Yorum

  1. Neden daimi isci alinmiyorda gecici aliniyor madur kaldik kpss yaklasti