İş İlanları

TEİAŞ Daimi İşçi Alımları İçin Başvurular Başladı

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tekniker alımı için başvuru süreci başladı. TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından daimi kamu işçisi statüsü için açılan ilanlarla 82 personel alımı gerçekleşecek. TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından İŞKUR’a verilen ilanlara başvurular için son tarih 6 nisan olarak belirtildi. TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından daimi kamu işçisi olarak alınacak personeller için ilan 6 farklı şehirde açıldı. 

TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi)  Ankara Canlı Bakım İşletme Müdürlüğü’ne 2 daimi kamu işçisi statüsünde tekniker alımı gerçekleşecek.

TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi) İstanbul 1.Bölge Müdürlüğüne 16 daimi işçi statüsünde tekniker alımı gerçekleştirilecek. İstanbul 1.Bölge Müdürlüğü Personel Alım İlanı için Tıklayınız

TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi)  İzmir 3.Bölge Müdürlüğüne 16 daimi kamu işçisi statüsünde tekniker alımı yapılacak.

 İzmir 3.Bölge Müdürlüğü personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

TEİAŞ Samsun 10.Bölge Müdürlüğüne 16 personel , TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi) Erzurum  15.bölge müdürlüğüne 16 , Adana 18.Bölge Müdürlüğüne 16 personel alınacak.

Alımlara başvuru için herhangi bir il şartı bulunmuyor Türkiye genelinden başvuruları gerçekleştirebilirsiniz. Başvuruda bulunmak isteyen adayların en az 2 Yıllık Meslek Yüksek okullarının istenilen bölümlerinden mezun olmaları, 2014 KPSSP93 puan türünden 60 puan ve üzerinde puan almış olması ön şartı aranıyor.

Detayları İŞKUR internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. TEİAŞ tekniker alimi yapti. Peki teknisyen alımı yapilacak mı

  2. Teiaş iptal edilen teknisyen alımını ne zaman gerçekleştirecek.

  3. TEİAŞ ne zaman teknisyen alcak acaba ? haber yapılıyor ama tarih verilmiyor nasıl bir haber bu?