İş İlanları

TÜBİTAK 62 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Sona Eriyor

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsünün Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu.

TÜBİTAK personel alım ilanına başvurular, 5 Nisan 2017’de başladı ve bugün (26 Nisan 2017) sona eriyor. İlanı hatırlayalım:

Alım Yapılacak Kadrolar:

* Ar-Ge Personeli (62)

Başvuracak Adaylarda Aranan Şartlar:

* Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak

* Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak (erkek adaylar için)

* Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak

* Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, 23 göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu’nca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak

* Ar-Ge Personeli pozisyonları için; Ağırlıklı Lisans Mezuniyet Not Ortalaması 4’lük sistemde en az 2,50 olmak 

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Özgeçmiş

* Diploma – Çıkış Belgesi fotokopisi

* Ön lisans / Lisans (ve varsa üstü) transkript belgesi

* Yabancı dil sınavı sonuç belgesinin fotokopisi

* İlan edilen alanla ilgili tecrübesine ait belge

* Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi

* Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* İlana başvuruda bulunmak için “www.uzay.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. Başvurular 26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar yapılacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA