İş İlanları

Yüzüncü Yıl Üniversitesi 75 Geçici İşçi Alacak

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tarafından yayımlanan ilanda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde geçici olarak ( 5 Ay 29 gün) çalıştırılmak üzere Park ve Bahçe Koruların bakımı elemanı alınacaktır. İlana son başvuru tarihi: 03.06.2016


Talebe Başvuracak adaylarda aranacak şartlar:

# 621 Meslek Kodunda Bahçecilik, Park Bahçe ve koruların bakımı sertifikasına sahip olmak ve bu sertifikaya sahip olanların meslek ile ilgili en az 272 saat kurs almış olması gerekmektedir.(Talep yayınlandıktan sonra alınan belgeler geçersiz sayılacaktır.) 

Talep şartlarına durumu uyan adaylar son başvuru tarihinden önce, talebin yayınlandığı il/şube müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda başvuru yapanların başvuruları geçersiz sayılır ve işe alınma işlemi iptal edilir. Talep sahibi kamu kurum ve kuruluşların yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilen adayların tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ 09.06.2016 tarihinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yeşil Alam Müdürlüğünde Saat 10:00-de yapılacaktır. Not: Talebe başvuru yapanların 07.06.2016 Saat 17.00 Kadar İstenen belgelerin asılarını Y.Y.Ü.Personel Dairesi Başkalığına elden teslim etmeleri zorunludur.


Kamupersoneli.net  | Ankara