Personel Alımı

Adalet Bakanlığı 10 Bin 500 Yardımcı Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, 10 bin 500 yardımcı personel alımı gerçekleştirecek. Adalet Bakanlığı personel alımlarına hız vermeye başladı. Yakın zaman içerisinde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü‘ne 2 bin 954 sözleşmeli personerl alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanmıştı. Personel alım haberini ilk duyuran sitelerden birisi kamupersoneli.net ‘di.

Personel Alımına Dair Sinyal Açılışta Verildi

Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ , bir kaç gün önce Tatvan Adalet Sarayı’nın açılışında bakanlık bünyesinde alımların devam edeceği sinyalini vermişti. Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ , Tatvan Adalet Sarayı’nın açılışında adalet saraylarına yardımcı personel alımı yapılacağını ve sene sonu olmadan bu alımların gerçekleşebileceğini dile getirmişti.

2 Bin 954 Personel Alımı İçin İlana Çıkıldı

Adliyeler ve cezaevlerindeki yardımcı personel sayısının yetersiz görülmesi üzerine çalışmalara hız verildi ve ilk etapta Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) için personel alım ilanı verildi. Söz konusu sözleşmeli personel alımı ilanı için Lütfen TIKLAYINIZ.  10 bin 500 yardımcı personel alımı gerçekleştirecek olan bakanlığın geri kalan kontenjan için yakın zamanda tekrar personel alım ilanına çıkması bekleniyor.

Adalet Bakanlığı hakkında tüm haber, personel alım duyuruları vb. gelişmelerden her zaman haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresinin android cihazlar için özel geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirebilirsiniz. Söz konusu android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilir , her türlü haber ve duyurular hakkında anında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışma başlatabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. biz bu başvuruları nasıl yapacağız arkadaşlar lütfen bilgisi olan varsa yazsın linkler acilmiyor

  2. meraba ben istanbul adalet sarayında çalışmak istiyorum eşimden ayrıyım ailemle yaşıyorum otuz altı yaşındayım bana yardımcı olursanız sevinirim