Personel Alımı

Adalet Bakanlığı Kaç İnfaz ve Koruma Memuru Alacak?

 Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2954 personel alımı yapacak bu alımlar hangi pozisyonları içeriyor. Kamupersoneli.net olarak siz değerli ziyaretçilerimizi kamu memur ve personel alımlarıyla ilgili bilgilendirmeye devam ediyoruz. Adalet Bakanlığı verdiği 2954 personel alımı ilanında 2.454 infaz ve koruma memuru alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) 2 bin 454 İnfaz ve Koruma Memuru Alacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvuracak adaylarda aranılan kriterler söz konusu ilanda belirlenmişti. 

Buna göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ‘ne başvuruda bulunacak adaylarda aranılan kriterler şu şekilde ;

İnfaz ve Koruma Memurluğu Kadrosuna Dahil Olabilmek İçin Özel Şartlar

İnfaz ve Koruma Memurluğuna yerleşebilmek için adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olarak belirlenen 15 Nisan 2016 tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak, Merkezi sınav olan KPSS-2014’ün yapıldığı yılın Ocak ayının 1. günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak. İnfaz ve Koruma memuru alımına başvuracak Erkek adaylar için 170 Cm , Kadın adaylar için 160 cm boydan daha kısa boylu olmama şartı bulunuyor. Ayrıca adayların boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamıyla kilosu arasındaki farkın 13’ten fazla , 17’den az olmaması gerekiyor.

Bir Yorum

  1. 13den fazla 17den az ? bence yanlış yazılmış olsa gerek tam tersi olsa boyu 1.80 olsa kilosu 90 ki kendimden bahsediyorum burada göbek oluyor benim vereceğim 5 kilo var bence orantı yanlışı var yada ben durumu anlamadım