Personel Alımı

Adalet Bakanlığı Lise Mezunu Personel Alımı ( Özel Güvenlik ve Koruma Görevlisi)

 Adalet Bakanlığı Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak

Adalet Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam etmek üzere 30 adet özel güvenlik ve koruma görevlisi alımı gerçekleştirecek. İlgili ilana başvuru işlemleri 27 Temmuz 2016 tarihinde başlamıştı. Aradan geçen 3 günlük süre içerisinde adayların yoğun ilgisini gören ilan için bizlerden başvuru şartlarını talep eden ziyaretçilerimiz oldu. 

İlgili ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların ; 

Adalet Bakanlığı  En az lise ya da dengi okullardan mezun , özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip, 18 yaşını doldurmuş , 30 yaşını aşmamış, Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm boy oranına sahip olması gerekiyor. Başvuruda bulunacak adayların boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla , 17’den az olmamalı, görevini sürdürmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamalı.

DİKKAT!
 

Başvurular 10 Ağustos 2016 tarihinde sona erecek.

Adalet Bakanlığı tarafından verilen ilana göre başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen belgeler ve diğer şartları sayfanın altında bulunan ilan dosyasına göz atarak öğrenebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Yeter artik ya yeter neden her iste yas engeline takiliyoruz anlayamiyorum esim iki aydir issiz ve sirf yasi 33 diye hicbir ise giremiyor ve gittigi cogu isten red cevabi aliyor elinde silahli guvenlik sertifikasi olmasina ragmen butun sartlari gecip neden bu yas engeline takiliyoruz anlayamiyorum lutfen yas sinirini biraz daha yukarilara cekin ve artik bizlerinde yuzleri gulsun…..

  2. Benim yaşım 29 2004 meslek lisesi mezunuyum bölüm cok programlı lisesi tesisat teknoloji bölümü boy 1.77kilo72 özel güvenlik sertifikası var E sınıfı ehliyetim var kalorifer kazanı sertifikası ateşleme var aşcılık belgem var ve askerde aşcıydım bii cook belgeyle geldım Devletimizin herhangi. Bir bölümünde görev yapmak istiyorum Evliyim 2cocugum var Özellikle TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ COOK İSTİYORUM SAYGİLAR

  3. Evet ya bende silahli guvenlik kimligine sahibim ve 33 yasuidayim nedir bu yaş takintisi yeter ts

  4. Yaş sınırının kalkmasını rica ediyorum başvuru yapmak istiyorum torpillerinde kalkmasını istiyorum.

  5. Özel güvenlik belgem var yaşım 29 yaş sınırına bi çare işsiz geziyorum

  6. 7 yıldır güvenlik olarak çalışmaktayım kamu kurumunda taşoren yasası çıkmadı söz verilmişti.devletimiz sesleniyorum bizede güvence verilsin.

  7. MADEMKİ YAŞ SINIRI VAR NEDEN BİZİ SINAVA ALDINIZ HAKKIMIZI VERİN ONCA PARAMIZ GİTTİ

  8. 3 yildir bunu bekliyorum. Ama bekleye bekleye yasim doldu ve alamayiz diyecekler. Peki nolcak benden bir yas kucuk olani alacaksnz ama benim ve benim gibi cok isteyipte bekleyen kabul edilmeyecek haksizlk degilmi

  9. sen sayın cumurbaskanım yoktun haklarımız yendı sımdı sende engel olma yası 35 cek her bolumde

  10. Silahlı belge var issizim çalışmam lazım bekliuorum

  11. Silahli guvenlik sertifikam var is ariyorum 31 yasindayim diksiyonum duzgundur