Personel Alımı

Adaylardan Bir An Önce PTT 2500 Personel Alım İlanı Yayımlansın Talebi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bir açıklama yaparak PTT bünyesinde 2500 personel alımı daha yapılarak 2017 yılı içinde 5 bin personel alımının gerçekleştirilmiş olacağını belirtmişti. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın bu açıklamalarından sonra PTT bünyesinde çalışmak isteyen adaylar sabırsızlanmaya başladırlar. Adaylar Bakan Arslan’ın açıklamalarına istinaden personel alım ilanının ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladılar.

Bakan Arslan konuya ilişkin açıklamalarında “Ama ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu senenin ikinci yarısında 2 bin 500 kişiyi daha aileye katacağız. Böylece büyüyen gelişen PTT’nin daha fazla hizmet vermesi adına bu sene 5 bin kişiyi aileye katmış olacağız.”, “PTT’de hizmet yelpazesini çok daha genişletip büyüteceğiz. Bunun için de 2 bin 500 çalışma arkadaşımızı aileye katacağımızı ifade etmiştik. Bunlarla ilgili süreçler devam ediyor. Yakında bunları aileye katmış olacağız ama ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu senenin ikinci yarısında 2 bin 500 kişiyi daha aileye katacağız.” ifadelerine yer verdi.

İLAN BİR AN ÖNCE YAYIMLANSIN TALEBİ

Binlerce aday çeşitli sosyal paylaşım platformlarından yetkililere seslerini duyurmak için çeşitli paylaşımlar yaparak PTT 2500 personel alım ilanının bir an önce yayımlanmasını talep ediyorlar Adaylar ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama bekliyor ancak hala konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili olarak PTT 2500 personel alım ilanının ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapıldığında veya ilan yayımlandığında ziyaretçilerimizi sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bir Yorum

  1. adaylar orman ve su işleri bakanlığının da artık alım yapmasını açıklama yapmasını istiyor orman mühendisleri mağdur tek alım yapmayan bakanlık bizi bakanlığımız neden niçin ?

  2. önceki 2500 alım sonuçlanmadan yenisini ilan koymazlar
    ayrıca hazirandaki merkezi atamalardaki insanlar da ayıklanmadan yine yeni bir ilan koymazlar