Personel Alımı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Alımı Yapıyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacağını Açıkladı. Başvurular 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edecektir.

Aşağıda açıklaması yapılacak olan bölümler için  2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu dikkate alınarak Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atanma Yönetmeliği ile ilgili maddeler içeriğince ve atama için istenen koşullar dikkate alınarak öğretim üyesi alımı yapılacaktır.

Profesör ve Yardımcı Doçent Alımı yapılacaktır. Alımı yapılacak olan Profesör kadrosu için koşullar şu şekilde açıklanmıştır.

– Profesör kadrosu daimi statü olmaktadır.
– Başvuru yapan adaylar başvuru işlemini yapmış oldukları anabilim dalı ve dilekçelerine eklemek üzere 2 fotoğraf 
– Özgeçmiş ve eserler listesi içerisinde ÜAK formatında uygun olarak ,Üniversitenin web sitesi içerisinde yer alan Ayrıntılı Puan Tablolar Doçentlik Öncesi , Doçentlik Sonrası olması koşulu ile 2 adet düzenlenme işlemleri yapılacaktır. 
– Başvuru yapan aday Doçentlik belgesi ile beraberinde öğrenim belgelerinin onaylı örnekleri veya başvuru esnasında gösterilmek amacı ile asıl olanlarının getirilmesi gerekmektedir.

Genel Koşullardan bazıları aşağıda açıklanmıştır.

– Yabancı Ülkelerden alınmış olan diplomaların denkliğinin onaylı olması gerekmektedir.

– Başvuru işlemi yapacak olan adaylar 657 sayılı kanun içerisinde yer alan 48. maddesinin tüm koşullarına sahip olması gerekmektedir.

– Öğretim üyesi kadrosu için başvuru yapmış olan adaylar müracaat koşullarına uyum sağlayıp sağlamadığı incelenerek inceleme sonrasından şartları taşıyor ise müracaat işlemleri kabul edilecektir.