Personel Alımı

ASELSAN Personel Alımı için Başvurular Nereden Yapılır?

  Aselsan İş Başvuruları Nereden Yapılıyor?


Aselsan A.Ş Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfını’n bir kuruluşudur. Ülkemizdeki nadide teknoloji üretici kuruluşlarının başında gelen ASELSAN için başvurular resmi internet sayfası üzerinden yapılabiliyor.

Aselsan iş başvuruları için Aselsan resmi internet sayfası üzerinden bir kullanıcı kaydı oluşturmanız gerekiyor. Söz konusu üyeliğinizi oluşturduktan sonra mail adresinize gelen onay maili sayesinde üyeliğinizi doğrulayabilirsiniz. Sonrasında Aselsan “https://apps.aselsan.com.tr/gym/KGiris.aspx?gm=ISBASVURU” adresi üzerinden T.C Kimlik numaranız ve şifreniz yardımıyla başvuru formunu dolduracağınız sayfaya erişebilirsiniz.

Başvurular Havuzda Toplanıyor

İlgili sayfadaki yönergeleri takip ettikten sonra başvuru formunu doldurduktan sonra “başvurumu kaydet” butonuna tıklamanız gerekiyor. Söz konusu işlemlerin ardından başvurular ASELSAN’ın başvuru havuzunda birikir ve ihtiyaç halinde başvuru yapan adaylara ASELSAN tarafından ulaşılır.

İK İşe Alma Süreci Hakkında Detaylı Bilgiler


İşe alım süreci hakkında detaylı bilgilere ASELSAN resmi internet sayfasının “http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/ik-sureclerimiz/Sayfalar/ise-alma.aspx” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kamu haberlerinden, Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin doğru ve tarafsız sesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net – Ankara