Personel Alımı

ASELSAN Personel Alımı İçin Genel Başvuru Duyurusu Yayımladı

 Aselsan ihtiyaç olan ve ileride ihtiyaç doğacak boş pozisyonlar için Genel Başvuru niteliğinde ilan yayımladı.


Aselsan A.Ş TSK Güçlendirme Vakfı tarafından kurulmuş bir şirkettir. Ülkemizin önde gelen teknoloji üretici kuruluşlarından olan ASELSAN için başvurular resmi internet adresi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Aselsan iş başvuruları için Aselsan resmi internet sitesi üzerinden bir kullanıcı kaydı oluşturma işlemi ile başlıyor. Söz konusu üyeliğinizi oluşturduktan sonra mail adresinize gelen onay kodu sayesinde üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz. Sonrasında Aselsan “https://apps.aselsan.com.tr/gym/KGiris.aspx?gm=ISBASVURU” adresi üzerinden T.C Kimlik numaranız ve şifreniz yardımıyla başvuru formunu doldurarak sayfaya erişebilirsiniz.

Başvuru Havuzu Oluşturuluyor

İlgili sayfadaki yönergeleri takip edip başvuru formunu doldurduktan sonra “başvurumu kaydet” butonuna tıklamanız başvuru formunuzu ve personel alımı sırasında gerekli bilgileri ASELSAN’a göndermenizi sağlayacaktır. Söz konusu işlemlerin ardından başvurular ASELSAN’ın başvuru havuzunda birikir ve ihtiyaç halinde başvuru yapan adaylara ASELSAN tarafından ulaşılır.

İşe Alma Süreci

İşe alım süreci hakkında detaylı bilgilere ASELSAN resmi internet sayfasının “http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/ik-sureclerimiz/Sayfalar/ise-alma.aspx” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kamu haberlerinden, Kamu personeli alım haberlerinden, personel alım ilanlarından, işçi alım ilanlarından, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net – Ankara

Bir Yorum

  1. İşe ihtiyacım var Erzincan liyim İstanbul şişli civarında ikamet ediyorum

  2. Boyle buyuk bi camiada ben gorev almak isterim saygilariniza