Personel Alımı

Başvuruları Devam Eden En Az İlkokul Mezunu Personel Alım İlanları!

Kasım ayının başından bu yana personel alım ilanları yayımlanıyor. Bir çok kurum kuruluş ve özel sektör firmaları kendi bünyelerinde bulunan açık pozisyonlar için personel alımı yapacaklarını duyuruyor. Personel alımları, alım yapacak kurum tarafından belirlenen şartlar ile gerçekleştiriliyor.

Bugüne kadar yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu, en az lise mezunu ve lisans mezunu personel alımları gerçekleştiriliyor. Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların ise belirlenen özel şartları karşılamaları gerekiyor. Başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı tüm ilanlarda belirtilmiştir. Ayrıca adaylar başvurularında asılsız beyanda bulunmamaları gerekmektedir.

Kasım ayının başından bu yana yayımlanan ilanlarda bazı kurumlar kendi bünyelerinde bulunan açık pozisyonlar için alım yapacağı personellerde Kamu Personel Seçme Sınavı ( KPSS ) şartı aramıyor. Bizler kamupersoneli.net olarak en az ilkokul mezunu ve KPSS şartsız personel alımı yapan kurum kuruluş ve özel sektör firmalarının ilanlarını derledik. İşte detaylar;

PERSONEL ALIM İLANLARI – Adidas En Az Lise Mezunu Personel Alacak

– Et ve Süt Kurumu En Az İlkokul Mezunu İşçi Alacak

– Fibabanka Personel Alımı Yapacak

– Antalya Havalimanına En Az Lise Mezunu 150 Güvenlik Görevlisi Alınacak

– Sahil Güvenlik Komutanlığı En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor!

– Türk Hava Yolları ( THY ) Çok Sayıda Personel Alacak!

– Merkez Bankası Sözleşmeli Personel Alacak

– Türk Standartları Enstitüsü ( TSE ) KPSS Şartsız Personel Alıyor!