Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS 2016/1 Tercihleri ile Personel Alımı Yapacak

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS 2016/1 Tercihleri ile Personel Alımı Yapacak


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS Sonuçlarına göre yapılacak tercihlerle taşra teşkilatları için inşaat mühendisi , çevre mühendisi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, jeodezi ve fotogrametri mühendisi, harita mühendisi alımları yapacak.

Detaylar Yakın Zamanda

İlgili alımlarla alakalı tüm detaylar kısa süre içerisinde açıklanacak. ÖSYM tarafından paylaşılacak olan KPSS 2016/1 Tercih kılavuzu açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirin.

Hangi Şehirlerde Alım Yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 67 açık pozisyon için ; Siirt, Van, Ağrı, Artvin, Iğdır, Kars Hakkari, Diyarbakır, Şırnak, Bitlis, Hakkari, Bingöl ve Mardin illerinde alım yapacak.

Tercihler Ne Zaman Yapılacak?

Tercih işlemleri ÖSYM resmi internet sayfasından 22 Haziran 2016 ile 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak. ÖSYM tarafından tercih ücretleri 15 TL olarak açıklanmıştı. Adaylar 30 tercih yapabilecek. Diğer merkezi atama haberlerine göz atmak için sayfanın altında bulunan linkleri ziyaret edebilirsiniz.

Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, KPSS tercih sürecinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. 1999- 2016 üniversite mezunları: Kadroya ataması olmayanların tamamı Fetö madurudur. Fetöcülerden olan ve atanamayan üniversite mezunu yok. Fetö sisteminde Yaş şartı çok önemlidir. Toy genç memur kandırılır. FETöCü olur. BU NEDENLE ÜNIVERSITE MEZUNU, YÜKSEK PUAN ALSADA Atanamadi. Çünkü: Kandırılamayanın atamasında olmaz.1999-2016 arası Tüm üniversite mezunları Fetö madurudur. İnanmak için araştır yetkili.1999-DMS eyle ihanet başlamıştır. Mağduriyetler giderilmeli.Aksi takdirde ikinci FETÖ Kadroları olur.