Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,sözleşmeli personel alacağını, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yayımladı.Toplam 5 ilden,32 kişi alınacak. Başvurular 8 Ağustos 2016 tarihinde başladı ve 12 Ağustos 2016’da sona erecek.

“ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN
KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMAK

ÜZERE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

6306 sayılı AfetRiskiAltındakiAlanlarınDönüştürülmesiHakkındaKanunuyarınca, 2012/3945 sayılıBakanlarKuruluKararıileçıkarılan “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi UygulamalarındaSözleşmeliPersonelÇalıştırılmasınaDairEsaslar”a göre istihdam edilmek üzere sözlü sınav sonucuna göre aşağıda belirtilen şartlardatoplam (32) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

I-ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN UNVANLARA VE İLLERE GÖRE DAĞILIMI


 II-ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türk vatandaşı olmak,

2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (4),

(5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları haiz olmak,

3)Sağlık durumu iklim değişikliklerine ve her çeşit yolculuk şartlarına elverişli olmak,

4) Bakanlıkça yapılacak sınavda yüz (100) tam puan üzerinden en az yetmiş (70) puan almak,

5) Başvuruların yapıldığı tarihin son günü itibariyle diploma derecesi, yabancı dil bilgisi ve mesleki tecrübe bakımlarından her bir kriter için aranan şartların tümünü taşıyan adayların belgeleri incelenerek başvuru niteliklerini taşıyan adaylar sözlü sınava çağırılacaktır.

6) Diploma derecesi, mesleki tecrübe ve yabancı dil bilgisine dair belgeler ilgili kurum ve kuruluşlardan teyit edilecektir.

7) Sözleşmeli olarak istihdam edilecek personelin bu ilanda ve ilgili mevzuatta belirtilen şartları taşımadığının tespiti halinde, başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca başvuru şartlarını taşımadığı daha sonradan tespit edilenlerin sözleşmeleri tazminatsız ve bildirimsiz feshedilecektir.

8) İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır.

9) Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak, haklarında yasal işlem yapılarak, atamaları yapılmış ise iptal edilecek ve Bakanlık tarafından kendilerine bir ücret ödenmiş ise yasal faizi ile birlikte tahsil edilecektir.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1) 4’lük sistemde en az 3,00 lisans diploma (mezuniyet) notuna sahip olmak (100′ lük sistemden mezun olanların Yükseköğretim Kurulu tarafından yayınlanan 4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları tablosuna göre değerlendirilecektir.),

2)İlan tarihi itibariyle son beş yıl içerisinde KPDS veya YDS’den en az (E) düzeyinde puan almış olmak,

3) İlan tarihi itibarıyla en az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak,

4) Son başvuru günü itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak “

Başvuru sırasında gerekli belgeler ise;

a) Personel Alımı Başvuru Formu

b) Beyan Belgesi

c) İş Talep Formu

ç) Nüfus cüzdanının aslı ya da onaylı örneği,

d) Yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği; eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denkliğinin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edildiğini gösterir belgenin aslı veya noter onaylı örneği. (Aslı ibraz edildiği takdirde sureti Bakanlığımızca onaylanacaktır.)

e) Diplomasında mezuniyet notu yazılı olmayan adaylar, diploma ile birlikte transkript belgesinin aslını ya da noter onaylı örneğini de getireceklerdir. (Aslı ibraz edildiği takdirde sureti Bakanlığımızca onaylanacaktır.)

f) KPDS/YDS sonuç belgesi,

g) Son 3 ay içinde çekilmiş 4,5*6 cm ebatında 4 adet renkli vesikalık fotoğrafı,

ğ) Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden alınacak hizmet belgesi (SGK gün prim sayısı yazılı olacak) ile çalıştığı işyerlerinden alacağı işe giriş – çıkış tarihleri ile görev unvanını belirtir mesleği ile ilgili çalışma belgesinin aslı.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Arkadaşlar herşeyden geride kalıyoruz günü birlik bakmıyoruz geçti galiba bu basvurular