Personel Alımı

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak

 TCDD Vangölü Feribot Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Personel Alımı yapacak . Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Vangölü feribot müdürlüğüne alınacak olan personeller ile ilgili Devlet Personel Başkanlığı’nda ilan yayımlandı. T.C.D.D Vangölü Feribot Müdürlüğü 3 Kaptan (uzakyol) , 3 Uzakyol Birinci Zabiti, 3 Başmühendis/ Başmakinist (uzakytol) , 3  Mühendis / Makinist ( Uzakyol Vardiya) personeli alacak. Başvurular hakkında tüm bilgilendirmeler ve detaylar kamu personeli alımı haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde.  

Söz konusu ilan duyurusunda Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Vangölü feribot müdürlüğü ilanının 30 Mayıs 2016 tarihinde İŞKUR’da yayımlanacağı ve adayların İŞKUR’da ilan edilen ilanlardan sadece birine başvuruda bulunabilecekleri belirtildi. Başvurular sonrasında sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar TCDD resmi internet sayfasından ilan edilecek ve sözlü sınav için adayların adreslerine tebligat gönderilecek. 

Bir Yorum

  1. Selamun aleyküm ben 1979 ankara polatlı doğumluyum.imam hatip ortaokul mezunuyum.elektrik trafosu fabrikasında montaj bölümünde çalışmaktayım.sizinle çalışmayı çok istiyorum ve beni kabul ederseniz çok ama çok sevinirim.bana dönüş yapmanız ümidiyle sağlık esenlik içinde kalmanız dileklerimle hayırlı geceler diliyorum.ALLAHA emanet olun.

  2. A2 -e-g ehliyetim var kpss den 61 puanim var memur olmak istiyorum