Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığı Ortaöğretim Mezunu Şoför Alımı Yapacak

Dışişleri Bakanlığı Ortaöğretim Mezunu Şoför Alımı Yapıyor

KPSS 2016/1 Tercihleri yakın zamanda başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kadroların açıklanmasıyla hangi kurumun ne kadar personel alacağı da kesinleşmiş oldu.


Şoför alımları için merakla bekleyen adaylar için bir tercih hakkı da Dışişleri Bakanlığı’ndan çıktı. Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara’daki Merkez teşkilatı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun, D Sınıfı sürücü belgesine sahip şoför alımı yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı  Kaç Şoför Alımı Yapacak?

Dışişleri Bakanlığı kadro açığı 15 olarak belirlenmiş.

KPSS 2016/1 Tercihler ne zaman başlıyor?

Tercih işlemleri 22 Haziran 2016 tarihinde başlayacak ve ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden 1 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek. Tercih yapmak isteyen adaylar 15 TL’lik tercih ücretini ÖSYM’ye ödeyecek.

Adayların Kaç tercih hakkı olacak?

Adayların 30 tercih hakkı olacak. Tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak ise çok daha kolay olacak. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek ilgili sonuçları bildirim olarak alabilirsiniz. 

Tercih Kılavuzu Ne Zaman Yayımlanır? 

Tercih kılavuzu kısa zaman içerisinde yayımlanacak ilgili haberleri takipte kalabilmek için kamupersoneli.net’i ziyaret etmeye devam edin.

Kamu Personeli alımlarından, gündemdeki haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, KPSS haberlerinden ve daha nicesinden haberdar olabilmek için adaylar her gün kamupersoneli.net’i ziyaret ediyor…

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Otobüs şöförüyüm E sınıfı ehliyet ve src pisiko teknik ve dijital ehliyetim var kocaelin de oturuyorum bakanlik şöfor alımına nasıl başvura bilirim??

  2. 15 ytl yatırırsın tercih parası 10 kişilik alıma 2 milyon insan başvurur 10 kişinin emekliliğine kadar 2 milyon insanın başvuru parasından maaşını yatırırlar ne güzel türkiye ne güzel mantık

  3. Selamlar 2003 E sinifi simdi dijital ehliyet aldim butun harfler var arka yuzunde src 2.4.5.adr belgesi piskoteknik is makinesi pilatforun ve vinc ehliyetim var benim bu saydiklarim d sinifini karsiliyormu tesekkurler

  4. La buraya niye yazarak başvuru yapıyorsunuz. Ne yapalım sizin ehliyetinizi. Gidin kurumlara başvuru yapın. Sanki işçi arayanlar burdan topluyor.

  5. Tır soforuyum d sınıfı src 4 digital ehliyetini eksik evrak yok kurumlara nasıl başvuru yapabilrim

  6. Benimde e sınıfı ehliyetim var ve src 4 ve src 2 var pisiko teknikle var