Personel Alımı

DSİ Stajer Personel Alımı Başvurular Başladı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı Birimlerinde Ücretsiz Staj Yapmak İsteyen Üniversite Öğrencileri ile Orta Öğrenim (lise ve Dengi) öğrencileri için bir duyuru yayımlandı.

DSİ Stajer Alımı Başvurular Başladı

Söz konusu duyuruda kurum içerisinde 2016 yaz dönemi boyunca staj başvuruları 2 Mayıs 2016 tarihinden 27 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılacağı belirtilmiş. Staj belgeleri ve diğer detaylarında bulunduğu başvuru süreçleri hakkında bilgilendirme yapılan belgeye ulaşmak için sayfanın altındaki linki ziyaret edebilirsiniz. Staj Başvurusu yapılabilecek alanlar, Büro Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Coğrafı Bilgi Sistemleri, ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ , ELEKTRİK , Elektrik Mühendisliği devamı için başvuru kılavuzuna göz atabilirsiniz. 

Devlet Su İşleri Stajer personel alımı hakkında yapılan duyuruda kurum içerisine başvuruların ne zaman yapılacağı, kimlerin başvuru yapabileceği ve söz konusu başvuru değerlendirme süreci hakkında bilgilendirmeler bulunuyor.