Personel Alımı

EGM Hizmetli Alımı ve MSB Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçlarını Adaylar Bekliyor

EGM HİZMETLİ ALIM SONUÇLARI BEKLENİYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak 25 hizmetli personel için başvuru süreci 23 Ocak- 27 Ocak 2017 tarihleri arasında alındı. Başvuruların sona ermesinin üzerinden nerdeyse 3 hafta geçtii. Adaylar, sonuçlar için heyecanlı bir bekleyiş içindeler.Adaylar, hizmetli alımı başvuru sonuçlarını bekliyor…

Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananların, sınav yerleri ve sınav tarihleri www.egm.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup, adaylar T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı bilgilerini sisteme girerek başvuru sonucuna ulaşabilecekler. Başvuruda bulunan adaylardan, belirtilen şartları taşıyanlar, sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacak. 

MSB SİVİL MEMMUR ALIM SONUÇLARI BEKLENİYOR

Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına alınacak 135 sivil memur için 30 Aralık 2016- 6 Şubat 2017 tarihleri arasında başvuru alındı. 

Milli Savunma Bakanlığı 135 sivil memur alımı başvuru kılavuzunda yer alan takvime göre; başvuru sonuçlarının 16 Şubat 2017 Milli Savunma Bakanlığı resmi sitesi üzerinden açıklanması bekleniyordu. FakaT sonuçlar henüz açıklanmadı ve bu konuyua ilişkin resmi bir açıklamada yapılmadı.