Personel Alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 65 Uzman Yardımcısı Alımı yapacak

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcısı Alımı yapacak. Söz konusu personel alımına dair sınav duyurusu ilanı Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından yayımlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın merkez teşkilatında görevlendirilmek amacıyla,

Hangi Bölüm Mezunları Başvurabilir?

Maden Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği , Petrol Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği , Çevre Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği , Enerji Sistemleri Mühendisliği , Endüstri Mühendisliği , Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği , Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği , İktisat, Ekonomi, İşletme, Maliye , Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası ilişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, İstatistik ve Hukuk mezunu 8.9. dereceden toplam 65 adet Enerji ve Tabi Kaynaklar Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Sınav Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

Söz konusu alım için düzenlenecek sınavlara başvurular  16 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak ve 3 Haziran 2016 tarihine kadar sürecek. 

Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Uzman yardımcılığı giriş sınavı 20 Haziran – 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında Bakanlığın merkez binasında bulunan Personel Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak. 

Bir Yorum