Personel Alımı

İçişleri Bakanlığı Bekçi Alımı İçin Son Başvuru Tarihleri ( Hangi Şehir Kaç Bekçi Alıyor, Kimler Başvurabilir)

İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2394 Çarşı ve Mahalle bekçisi alımı olacağını daha önceki haberlerimizde bildirmiştik .Çeşitli il ve ilçelerde görevlendirilecek çarşı ve mahalle bekçileri için başvuru işlemleri devam ediyor. Söz konusu Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı için son başvuru tarihleri şu şekilde;

Diyarbakır valiliği ve Kaymakamları’nın çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için başvurular 6 Mayıs 2016 ‘da, Mardin Valiliği ve Kaymakamlıkları Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı için son başvuru tarihi 5 Mayıs 2016, Ceylanpınar ve Viranşehir Kaymakamlıkları Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için son başvuru 29 Nisan 2016, Hakkari Valiliği ve Kaymakamlıkları Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı için son başvuru tarihi 25 Nisan 2016, Şırnak Valiliği ve Kaymakamlıkları Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için son başvuru tarihi 6 mayıs 2016 olarak belirlenmişti. Söz konusu çarşı ve mahalle bekçisi alım ilan haberlerini kamu haberlerinin merkezi  kamupersoneli.net ilk duyuran sitelerden bir tanesiydi. Başvuru yapacak adaylardan herhangi bir yüksekokul ya da lise mezuniyet şartı aranmıyor. Genel itibariyle başvuru şartları içerisinde öğrenim durumu olarak ilkokul mezuniyeti aranıyor.

Başvuruda bulunacak adaylşarın 30 yaşından büyük olmaması, görevine engel olabilecek herhangi bir fiziksel ya da ruhsal hastalığa yakalanmamış olması, yüz kızartıcı bir suç işlememiş olması, 657 sayılı DMK (Devlet Memurları Kanunu)’nun 48’inci maddesindeki şartları taşıması, Türk Toplum Telşakilerine göre kötü şöhretli olarak bilinmemesi gibi şartlarda bulunuyor. Aşağıdaki linke tıklayarak tüm detayları görebilirsiniz.

Kamupersoneli.net gündem haberlerini, kamu haberlerini, son dakika gelişmelerini siz değerli ziyaretçileri için takip eden bir kamu haber sitesidir. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden anında haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamu Personeli uygulamasını google play üzerinden ücretsiz edinebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Sakın başvuru falan yapmayın o paraya doguda terörün içinde ölmeye degmez gidenn ölecek

  2. arkadaşlar araştırdım asla başvurmayın gidenlere yazık uzmanlar gibi ya ölür ya da kafayı yer

  3. Örnek vermek gerekirse, diyarbakır daki bekçiler genelde karakol önünde silahlı can yelekli nöbet tutuyor. Ayrıca riskli bölgelerde de elde keleşle devriye atıyorlar. işin para kısmına gelirsek; 1500 – 1700 gibi rakamlar gerçekten o bölgelere göre komik rakamlar. Ben diyarbakırda gördüğümden bahsediyorum. Daha riskli bölgeler var, örneğin şırnak.