Personel Alımı

İnebolu Belediyesi 4 Farklı Pozisyonda Daimi Personel Alımı Yapacak

İnebolu Belediyesi 4 Personel alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından duyurusu yapılan personel alım ilanlarının detayları şu şekilde.
Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri Teknikeri

İnönü Belediye Başkanlığı’nda çalışmak üzere Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri Teknikeri alınacak. Ücret Asgari Ücret , Tam süreli, Vasıflı işçi, Telefon numarası 0 366 811 4500, KPSSP93’den en az 60 puan şartı bulunuyor.Peyzaj ve Süs bitkileri mezunu aday için son bavuru tarihi olarak 18 nisan 2016 tarihi belirlenmiş.

İlgili ilana göz atmak için lütfen Tıklayınız.

Liman Pompa ve Tank Saha Operatörü

İnebolu Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere Liman Pompa ve Tank Saha Operatörü alımı yapılacak. Başvuruda bulunacak adayın Petrol kirliliğine karşı hazırlıklı olma, müdahele ve işbirliği bilinci belgesi ve yangın güvenlik eğitimi belgesinin bulunması gerekiyor. Adaya asgari ücret verilecek ve daimi personel statüsünde alımı gerçekleşecek. Son başvuru tarihi olarak 18 Nisan 2016 tarihi belirlenmiş. Söz konusu Liman Pompa ve Tank Saha Operatörü ilanı için Lütfen Tıklayınız.

Bilgi İşlem Destek Sorumlusu

İnebolu Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Destek Sorumlusu alacak başvuruda bulunacak adaylardan lisans mezuniyeti şartı aranıyor. Maaş kısmı asgari ücret olarak belirlenmiş. Başvuruda bulunacak adayların Milli Eğitim Bakanlığından alınmış Bilgisayar İşletmenliği-Operatör ve Bilgi İşlem Destek Elemanlığı üzerine mesleki yeterlilik belgesinin bulunması gerekiyor. Son başvuru tarihi olarak 18 Nisan 2016 belirlenmiş. İnebolu Belediyesi Bilgi İşlem Destek Sorumlusu Alım İlanına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Et ve Et Ürünleri İşlemecisi

İnebolu Belediye Başkanlığı Et ve Et Ürünleri İşlemecisi personel alımı gerçekleştirecek. Verilen ilana göre personele asgari ücret verilecek. Başvuru yapacak adayın Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınmış usta ve usta öğreticilik belgesinin bulunması şartı bulunuyor. Et ve Et Ürünleri işlemecisi pozisyonu için başvuruda bulunacak adaylar için son tarih 18 nisan 2016 olarak belirlenmiş. İlan İçin Tıklayınız.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum