Personel Alımı

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personelleri Alıyor

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personelleri Alıyor

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda üniversite bünyesinde görev yapacak bilişim personelleri alınacaktır. Alınacak personellere yönelik detaylar aşağıda belirtileceği gibi, ilan detaylarına ve niteliğine uyum sağlamayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Kişilerin ilana başvurularında istenen tüm nitelikler ve bilgileri ibrazı zorunlu kılınmıştır.

Çalışılacak Kurum: İstanbul Üniversitesi

Alınacak Personel Sayısı: 7 Bilişim Personeli

Alınacak olan personellere yönelik tercihler 2014 KPSS P3 puan türü üzerinden en yüksek puanı alan adaydan düşüğe doğru sıralanacaktır. Adaylardan KPSS puanını belirten evraklarını ibraz etmeyenlerin KPSS puanları 70 olarak kabul edilecektir. Bu konuda ibraz edilmeyen tüm belgeler için KPSS puanı 70 olarak geçerlilik kazanacaktır. Adayların tercihleri noktasında bu sıralama önemlilik arz etmektedir. Başvuruları onaylanan adaylar arasından yazılı sınava hak kazanan adaylar ilan edilecektir. Adaylar yazılı sınav sonrası uygulamalı sınav sonrası görevlerine başlayabileceklerdir. Adaylar görevlerinde tam zamanlı olarak, İstanbul Üniversitesi Bilişim kadrosunda görev yapacaklardır.

Alınacak Personellere Yönelik Uygulanacak Sınavın Konuları

1-Yazılım Mühendisliği, 2-Proje Yönetimi, 3-Veri tabanı tasarımı ve yönetim sistemleri, 4-Program Dilleri (C# veya Java), 5-Spring, JSF, ASP,.Net gibi web tabanlı uygulama, 6)Bilgisayar Ağları, 7)Bilgi Güvenliği, 8)İşletim Sistemleri, 9)Yazılım mimarisi, 10)Pozisyonla ilgili diğer konular, 11)İş zekası süreçleri.

Yazılı Sınav Tarihi: 27 Nisan 2016 10.30 – 12.30