Personel Alımı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avukat Alımı Yapacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin Avukat Alımı yapacağına dair ilan duyurusu Resmi Gazete’nin 9 Mayıs 2016 tarihli sayısında yer aldı. Söz konusu alım için  aranan nitelikler;

Başvuru Şartları
 

657 Sayılı DMK’nın 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları yerine getirmek, KPSSP3 Puan Türünden en az 70 puan almış olmak, Hukuk Fakültesinden mezuniyet ya da denkliği yükseköğretim kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Son başvuru tarihi itibariyle avukatlık ruhsatına sahip olmak.

Başvuru İşlemleri

Sınav için başvurular 9 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başladı ve 23 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Söz konusu başvuru işlemleri ;Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Avşar Yerleşkesi’nden yapılacak. 

Başvuruların ön değerlendirmesinin açıklanma tarihi 26 Mayıs 2016 olarak bildirildi.

Yazılı Sınav Nerede ve Ne Zaman Yapılacak?

Avukat Alımı için yazılı sınav Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü’nde 16 Haziran 2016 tarihinde saat 09:30’da yapılacak. Sınav sonuçları 12 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacak.

Başvuru hakkında diğer detayları Kahramanmaraş Sütçü imam üniversitesi’nin resmi internet sayfasından ya da aşağıdaki Resmi Gazete linkine tıklayarak edinebilirsiniz.

İlan’ın Resmi Gazete duyurusuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net’in android uygulaması ziyaretçiler tarafından çok beğeniliyor. Söz konusu uygulama sayesinde kamu personeli alım haberlerinden, son dakika gelişmelerinden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma fırsatına sahip olabilirsiniz.