Personel Alımı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Araştırma Görevlisi Alımı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi araştırma görevlisi alımı gerçekleştirecektir.
30 Mayıs 2016’da Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bu alımını ilgililere duyurdu. İşte o duyuru;

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri ve 2547 sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca araştırma görevlisi alınacaktır.

İstenen Belgeler

*Başvuru Dilekçesi

*Özgeçmiş 

*1 adet Vesikalık Fotoğraf 

*Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 

*Lisans Mezuniyet Belgesi Onaylı Fotokopisi 

*Lisans Not Durum Belgesi Onaylı Fotokopisi 

*ALES Sınav Sonuç Belgesi veya Bilgisayar Çıktısı 

*Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi veya Bilgisayar Çıktısı 

*Lisansüstü Öğrenci Belgesi 

*Lisansüstü Not Durum Belgesi  

*Askerlik Durum Beyanı

Aranan Özellikler

*657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak 

*Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda ALES’ten en az 70.0 puan almış olmak 

*Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS)) en az 50.0 puan veya eşdeğerliği ÖSYM tarafından kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak, 

*Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir 5-Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.

Sınav, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. Twitter üzerinden #kamupersoneli hashtagi ile dile getirilmesini istediğiniz herşeyi bizlere ulaştırabilir, sosyal medyada da kamu gündeminden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.