Personel Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 63 memur alımı ilanı yayınlandı

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 63 memur alımı ilanı yayınlandı. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan memur alımı ilanına başvurular 5 Aralık 2016 tarihinde başlayacak. 11 farklı pozisyon için yapılacak 63 memur alımı ilanı için başvurular henüz başlamadı.

Alım yapılacak personel sayısı: 63 memur alımı yapılacak

Aranaılan şartlar neler:

– 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan şartları taşımak
– 2016 yılı KPSS de KPSSP93 veya KPSSP3 puan türlerinden (70) ve üzeri puan almış olmak

İstenilen belgeler:

– İlk Atama Başvuru Formunun (KGM resmi sitesinden edinilecek) doldurularak Karayolları Genel Müdürlüğü adresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru yeri ve tarihi: Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 63 memur alımı ilanı için başvurular 5 Aralık 2016 tarihinde başlayacak olup 12 Aralık 2016 tarihinde sona erecektir. Ayrıca sözlü sınavlar ise 9 Ocak – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Genel açıklamalar kısmında ise; posta ile veya diğer şekilde yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi.

SÖZLÜ SINAV DETAYLARI

Sözlü sınava, ilanda belirtilen KPSS puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak suretiyle ve ilk defa açıktan atama yapılacak kadro sayısının üç katı aday çağırılacaktır. Son sıradaki aday ile aynı puana sahip olan birden fazla aday bulunması halinde bu adaylar da sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ad-soyadları ile sınav yerleri ve tarihleri en az yedi gün önce Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilmek suretiyle duyurulacaktır. Ayrıca adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.

 

Bir Yorum

  1. bilgisayar teknoloji ve proğramlama meuzunlarını ne zaman alıancak

  2. başvurular nerden nasıl yapiyoyor