Personel Alımı

KYK Başvuru Sonuçları Açıklandı ( KYK Sonuçları Belli Oldu)

2016 KYK Sonuçları Belli Oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü 2016 Yılı Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Sözlü Sınav Başvuru Sonuçları Açıklandı.

KYK sözlü sınava hak kazanan adaylar için duyuru yayımlandı.

KYK başvurularında nereleri tercih ettiniz ve kaç puanla tercih yaptınız?. Bunları bizimle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KYK Başvuru sonuçlarını görebilmek için aşağıda paylaşılan linki ziyaret etmeniz ve söz konusu adreste bulunan formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Kimlik bilgileri doğrulama aşamasından sonra sonuçları görebilirsiniz. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara sözlü aşamasında ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

KYK Kaç Personel Alımı Yapıyor?
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımı için başvuru yapan adaylar sınav sürecini dört gözle beklemeye başlamıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) sözlü sınavları 2 mayıs 2016 tarihi itibariyle başlayacak ve adaylar KYK sözlü sınav heyecanını yaşayacak.

KYK Başvuru Sonuçları için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz 

KYK Başvuru ve Tercih Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın Haberleştirelim

Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımıyla alakalı duyurulardan herkesten önce haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresinin cep telefonu uyguamasını indirebilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir, forumlardaki tartışmalara katılabilir , yeni tartışmalar başlatabilirsiniz. Kamupersoneli.net’e öneri ve şikayetlerinizi iletmek için forumlarda konu açabilir , sayfanın altında bulunan yorum kısmını kullanabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. arkadaşlar ben kimlik bilgilerimi giriyorum ama doğru gözükmüyor diyor ? sebebi nedir acaba pazartesi arayacam neden böyle yapıyor anlamadım

  2. kardeşim benim de kimlik bilgilerin uyuşmuyor diyor anlamadım

  3. ALİ BENDE AYNI SORUNLA KARŞILAŞTIM ÇÖZÜM BULURSAN YAZARMISIN

  4. Aksaray erkek kacla kapatmis yarimdimci olursaniz sevinirim

  5. Arkadaşlar kimlik bilgilerini giriyorum gözükmüyor diyo bir bilgisi olan var mı yardımcı olsanız