Personel Alımı

Mardin Kızıltepe İlçe MEM En Az Ön Lisans Mezunu Ücretli Öğretmen Alıyor

Mardin Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sitesinde yayımlanan duyuruya göre; 2017-2018 eğitim öğretim yılında görevlendirilmek üzere ek ders ücreti karşılığında ücretli öğretmen alınacak.

Adaylarda Aranılan Genel Şartlar:

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

* Kamu haklarından mahrum bulunmamak

* Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

* Sağlık durumunun öğretmenlik görevini yapmasına engel olmamak

* Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak. Askerliğini yapmış, askerlikten muaf ya da askerliği tecil edilmiş olmak.(Bakaya kalmamak)

* Yurt dışındaki yükseköğretim kuramlarından mezun olanlar bakımından, öğreniminin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denkliği yapılmış olmak.

* Üniversitelerin öğretmenlik mesleği ile ilgili lisans programlarından mezun olanların KPSSP10 puanı, diğer lisans mezunları KPSSP3 puanı, ön lisans mezunları KPSSP93 puanı almış olanlar başvuruda bulunabilecek ve görevlendirme Sözlü Sınav puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır. KPSSP10-KPSS121-KPSSP3-KPSSP93 puanlarından alanını ilgilendiren 2016 ve 2017 yıllarına ait en yüksek puanı ile müracaatta bulunulabilir. KPSS sonuç belgesindeki puan ile başvuruda belirtilen puanın birebir tutması gerekmektedir. Aksi takdirde adayın başvurusu geçersiz sayılacaktır.

* Kızıltepe İlçesi idari sınırları içinde ikamet ediyor olmak

Başvuruda İstenilecek Evraklar:

* Matbu Form

* Mezuniyet/Çıkış belgesi veya Diploma belgesinin fotokopisi( Yurt Dışı Mezunlarından Denklik belgesi)

* Nüfus cüzdan fotokopisi

* Formasyon belgesi fotokopisi (varsa)

* KPSS Sonuç belgesi(varsa)

* Kurs/Seminer belgesi(varsa)

* Fotoğraf 1 Adet

* AÖF 3. veya 4. Sınıf Öğrenci olarak başvuracakların ön lisans eğitimi aldığına dair belge ve not transkripti

* Askerlik durum belgesi (erkekler için )

* Sabıka Kaydı

* İkametgâh Belgesi ( Kızıltepe’de ikamet etme)

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Mardin Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ücretli öğretmenlik başvuruları, 7 Ağustos- 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak.