Personel Alımı

MKEK En Az Lise Mezunu 132 Memur Alımına Başvurular Nasıl Yapılır?

Bilindiği gibi 21 Haziran 2017 tarihinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından kılavuz yayımlanarak KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri başladı. Ayrıca Devlet Personel Başkanlığı tarafından KPSS 2017/1 merkezi atama tercih robotu da yayımlandı.

Tercih robotunda yer alan bilgilere göre; Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu, farklı kadrolarda en az lise mezunu 132 personel alıyor. İşte detaylar:

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

KPSS 2017/1 merkezi atama tercih robotuna göre MKEK Memur, Teknisyen, Mühendis, Diyetisyen, Çocuk Gelişimcisi, Bilgisayar İşletmeni, Veznedar, Sağlık Memuru, İtfaiyeci, Tekniker, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadroları için personel alımı gerçekleştirilecek.

ALIM YAPILACAK İLLER

KPSS 2017/1 merkezi atama kılavuzunda ve tercih robotunda MKEK’in Kırıkkale, İzmir, Ankara, Kocaeli, Çankırı illeri için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

KPSS 2017/1 merkezi atama tercih robotuna göre MKEK memur alımında En az lise mezunu olmak, Güvenlik tahkikatı olumlu sonuçlanmak, Ön lisans programları için; ilgili ön lisans bölümünden mezun olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

* MKEK 132 memur alım ilanına başvurular 21 Haziran2017 tarihinde başladı ve  3 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek. Söz konusu ilana başvurular ÖSYM resmi sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar tercih işlemleri için 15 TL ödeme yapacak.

Bir Yorum