Personel Alımı

MKEK Lise Mezunu 242 Kamu Personeli Alıyor

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak farklı il ve pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 242 kamu personeli alacağını duyurdu. İlana başvurular İşkur üzerinden alınacak. İşte detaylar:

Alım Yapılacak Pozisyonlar:

* Elektirk Teknisyeni, Kaynak Teknisyeni, Kimya Teknisyeni, Diğer Makina Teknisyenleri, Şoför, Tornacı, Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni/Elektrik Teknisyeni, Bilgisayarlı Makine İmalatı Teknisyeni, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni, Hidrolik-Pnömatik Teknisyeni, Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı, Tornacı (Torna Tezgahı Operatörü), Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, Klima Sistemleri Teknisyeni, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Metal Teknolojisi Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı

Genel Başvuru Şartları:

* Lise ve dengi okul mezunu olmak

* KPSSP-94 puan türünden en az 60 almış olmak

* Daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek

* Başvuru yapılacak pozisyonlara göre istenen özel şartlara haiz olmak

Başvuru Süreci:

* MKEK kamu personeli alım ilanına başvurular 12 Temmuz- 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında İşkur resmi sitesinden online olarak ya da İşkur İl/İlçe Müdürlüklerinden şahsen yapılacak.

Bir Yorum

  1. alınacak pozisyonlar için mesleki eğitim şart mı? ayrıntılar neler? onları belirtmemişsiniz. neye göre, kimi alacaklar? ni̇teli̇k şartı aranıyor mu?