Personel Alımı

PTT 2500 Personel Alım İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

Bilindiği gibi Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT personel alımları ve PTT bünyesindeki personel sayısı hakkında bir açıklama yapmıştı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açıklamasında PTT’ye 2500 personel alımının daha yapılacağını ifade etmişti. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın açıklamalarını hatırlayalım;

“5 BİN KİŞİ OLACAĞIZ”

“Ama ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu senenin ikinci yarısında 2 bin 500 kişiyi daha aileye katacağız. Böylece büyüyen gelişen PTT’nin daha fazla hizmet vermesi adına bu sene 5 bin kişiyi aileye katmış olacağız.”

“2500 KİŞİ DAHA ALACAĞIZ”

“PTT’de hizmet yelpazesini çok daha genişletip büyüteceğiz. Bunun için de 2 bin 500 çalışma arkadaşımızı aileye katacağımızı ifade etmiştik. Bunlarla ilgili süreçler devam ediyor. Yakında bunları aileye katmış olacağız ama ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu senenin ikinci yarısında 2 bin 500 kişiyi daha aileye katacağız. böylece de büyüyen gelişen PTT’nin daha fazla hizmet vermesi adına bu sene 5 bin kişiyi aileye katmış olacağız. 2023 hedeflerine büyürken PTT iş yeri sayısını 15 bine çıkartacağımızı, buralarda daha sağlıklı, kaliteli hizmet verebilmek adına teknolojinin bütün imkanlarından faydalanacağız.”

PTT’NİN YENİ İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açıklamasında 2500 personel alımının yapılacağının garantisini verdi. Bu açıklamaların ardından PTT bünyesinde çalışmak isteyen adaylar ve PTT’nin ilk personel alımında başvuru şansı bulamayan adaylar yeni ilanın ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladılar. PTT’nin yeni ilanı henüz yayımlanmadı ve ne zaman yayımlanacağı hakkında bir açıklama yapılmadı. Bu kapsamda adaylar ilanın bir an önce yayımlanmasını ve yetkililerden ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapılmasını talep ediyorlar.

PTT personel alım ilanı yayımlandığında veya ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. büro personeli için alım şartı kalksın lütfen…

  2. ilkinde yanlış yazdım kusura bakmayın büro personeli alımı için branş şartı kalksın lütfen…

  3. ilan yayımlansa nolcak…
    Merkezi atamaya 1ay kaldı..
    Ptt atamaları zaten yetişmeyecek…
    Mülakata gidenler aynı zamanda Haziranda tercih yapacak…
    Merkezi yerleştiğinde mülakata gitmekten vazgeçecek ortalık çorba olacak
    PTT alımlarda bölüm şartı koyuyor
    Mülakata giden adam çifte standarta sahip
    Çünkü hem PTT ye müracaat edebiliyor hem de merkezi atamaya…
    Biz ise PTT ye müracaat edemiyoruz sadece merkeİ atamada bölüm şartı olmayan kadrolara girebiliyoruz

  4. yetkililere sesleniyorum lütfen ptt ile ilgili bölümden mezun olma şartını kaldırın ilana başvuru yapmak bizim de hakkımız